Ismerj meg

Mesterségem címere: Anya vagyok 2017 januárja óta.

19 hetes várandós. 🙂
Tehát leendő anya vagyok az első gyermekünkkel.
32 éves vagyok és többségében örökmozgó.

Sok mindennel foglalkoztam életem során.
Voltam irodai alkalmazott, tánctanár, üzletkötő, esküvőszervező, masszőr, csontkovács, festőinas, foglalkozom spirituális egészségmegőrzéssel és még néhány dolog. Az élet mindig megadta a tapasztalás és tanulás lehetőségét. 🙂
Jelenleg a növekvő pocakom miatt némileg át kell alakítsam a napi teendőimet és mivel erősen ajánlott a sok pihenés, így valami olyasmibe kell fognom, amit itthonról is tudok csinálni és lefoglal.

A masszőr hivatásomról nem mondtam le még, de hamarosan ez is kiesik a pikszisből.

Amiről szó lesz:

Szóval elhatároztam, hogy folytatom a hasznos dolgok és tanácsok kivitelezését.
Ebben a blogban tapasztalatokat, ötleteket és a “csináld magad” termékeket szeretném megosztani veletek. Foglalkozni fogok a kismamákat érintő kérdésekkel, például a fehérneműkkel, kismama masszázzsal, az általatok felvetett témákkal.
Általános témákkal, például DIY lehetőségekkel, amiket a neten keringő videók alapján fogok elkészíteni és véleményezni.Masszázs alaptechnikákkal, amiket bárki megtanulhat néhány percben. Itt igyekszem majd saját videókat készíteni és feltölteni. Lakás felújítási tippeket és technikákat is előveszek, hogy amikor mester ember dolgozik a házatok táján, ne érjen kellemetlen meglepetés.

Akkor vágjuk is bele! Szeretettel várom kérdéseiteket, véleményeiteket, ötleteiteket!

Reklámok